Nimi: Jörg Geiger Schwäbischer Cider Brut
Tootja: Manufaktur Jörg Geiger GmbH
Alkohol: 5%
Pudeli mõõt: 75 cl
Valmistusmeetod: ?? Nii palju on selge, et see on õunasiider pirniga, ehk et see pole puhas perry või poire.
Värv: valkjaskollane, selge
Aroom: lõhnon rohkme kinni ja magusimalat aroomi on väga tagasihoidlikult. Aroomis tuleb üles värske pirni aroom, selline roheline ja reibas. Just ütlesin, et aroom on roheline ... selle kohta on psühholoogiline termin, et osa inimesed ühendavadki mitu meelt ja kirjeldavadki värvi lõhnaga ja vastupidi jne.
Mull: tuntav, arusaadav. Tundub, et on traditsioonilisel meetodil valmistatud aga peab üle küsima.
Maitse: kuiv, puine, hapukas, hõre, kuid pirnine aga mitte imal. Ja tagaplaanil tuleb esile vanade pirnipuude maitse; sellest see puumekk. Lõppmaitse jääb pigem hapukas ja ikka trügin kuskilt esile ürdimaitse; selline vanaema rohukapi maitse.
SOBIB: pardiliha; kalkun; käsitöövorstid, kus liha kiud on tunda. Sobib imetabaselt menüükäikude vahele suupuhastajaks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar