Kaitstud geograafilise tähistusega!!
Tootja: Ferme De Grimaux, Frédéric et Catherine Pacory, Mantilly
Alkohol: 4%
Pudeli mõõt: 75cl
Valmistusmeetod: Domfronti siidripirnid. Vastus tootjalt:
Dear Kaire,
Poiré is made since october the 15 to november the 20.
Maceration is about 10 hours and after the first fermentation begin for 2- 4 months .When Poiré is bottled (since february to april),the second fermentation will begin in bottles for 2 months;it is depend of externe temperature
I hope you will better understand
Best regards
Catherine Pacory
Värv: helekollane, selge
Aroom: magusapoolne, tagasihoidlik
Mull: klaasi valades vahutab väga ja suurte mullidega, siis rahuneb
Maitse: peen desserdijook või isegi desserdi asemel. Nagu oleks magus aga suhu jääb hoopis kergelt hapukas maitse. Hästi peen maitse, salakaval ja lukus. Väga elegantne jook.
SOOVITUS: krabide ja vetikatega, austritega; hõrkude mereandidega. Ka beseekoogiga. Kõik, mis hõrk, sellega sobib. Värske spargel. Kergelt hautatud lestakala. Põldvutt.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar