laupäev, 3. juuni 2017

Catherine et Frederic Pacory Poiré Domfront

Nimi: Catherine et Frederic Pacory Poiré Domfront AOP
Kaitstud geograafilise tähistusega!!

Tootja: Ferme De Grimaux, Frédéric et Catherine Pacory, Mantilly

Alkohol: 4%

Pudeli mõõt: 75cl

Valmistusmeetod: Domfronti siidripirnid. Vastus tootjalt:
Dear Kaire,

Poiré is made since october the 15 to november the 20.
Maceration is about 10 hours and after the first fermentation begin for 2- 4 months .When Poiré is bottled (since february to april),the second fermentation will begin in bottles for 2 months;it is depend of externe temperature

I hope you will better understand

Best regards
Catherine Pacory

Värv: helekollane, selge

Aroom: magusapoolne, tagasihoidlik

Mull: klaasi valades vahutab väga ja suurte mullidega, siis rahuneb

Maitse: peen desserdijook või isegi desserdi asemel. Nagu oleks magus aga suhu jääb hoopis kergelt hapukas maitse. Hästi peen maitse, salakaval ja lukus. Väga elegantne jook.






















SOOVITUS: krabide ja vetikatega, austritega; hõrkude mereandidega. Ka beseekoogiga. Kõik, mis hõrk, sellega sobib. Värske spargel. Kergelt hautatud lestakala. Põldvutt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar