neljapäev, 1. juuni 2017

Pacory Poiré Domfront AOP L'idéal

Nimi: Pacory Poiré Domfront AOP L'idéal
Kaitstud geograafilise tähistusega!!

Tootja: Ferme De Grimaux, Frédéric et Catherine Pacory, Mantilly

Alkohol: 4,5%

Pudeli mõõt: 75cl

Valmistusmeetod: Domfront piirkonna pirnidest; edasist täpsustan. Vastus tootjalt:
Dear Kaire,

Poiré is made since october the 15 to november the 20.
Maceration is about 10 hours and after the first fermentation begin for 2- 4 months .When Poiré is bottled (since february to april),the second fermentation will begin in bottles for 2 months;it is depend of externe temperature

I hope you will better understand

Best regards
Catherine Pacory

Värv: keskmine kollane, selge

Aroom: magus, mesine aroom

Mull: vahutab klaasi vaaldes ja mull on suur; hiljem jääb klaasi imepeenike loomulik mull

Maitse: hapukas, magus aga selle siidril on juba ka tanniini. Ilma täpsemalt teadmata tundub, mulle, et see siider on valmistatud nendest hiigelvanadest hiigelsuuruses pirnipuudest saadud pirnidest. Mike Johnson, Ross-On-Wye siidrimeister ütles, et seeõiget sorti parkaine tuleb õuntesse ja pirnidesse alles siis, kui need puud on väga vanad. No see Poiré on küll väga lähedal "Rolls Royce-ile," tõesti on. Nii palju kihte maitset, nii huvitav ja samas üldse mitte läägelt pirnilik. Väga kõrgeklassiline nauding.



















SOOVITUS: iseseisva joogina. Lihtsalt nii hea jook on, et mistahes toit rikuks naudingu ära.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar