Kaitstud geograafilise tähistusega!!
Tootja: Ferme De Grimaux, Frédéric et Catherine Pacory, Mantilly
Pudeli mõõt: 75cl
Valmistusmeetod: Domfront piirkonna pirnidest; edasist täpsustan. Vastus tootjalt:
Dear Kaire,
Poiré is made since october the 15 to november the 20.
Maceration is about 10 hours and after the first fermentation begin for 2- 4 months .When Poiré is bottled (since february to april),the second fermentation will begin in bottles for 2 months;it is depend of externe temperature
I hope you will better understand
Best regards
Catherine Pacory
Värv: keskmine kollane, selge
Aroom: magus, mesine aroom
Mull: vahutab klaasi vaaldes ja mull on suur; hiljem jääb klaasi imepeenike loomulik mull
Maitse: hapukas, magus aga selle siidril on juba ka tanniini. Ilma täpsemalt teadmata tundub, mulle, et see siider on valmistatud nendest hiigelvanadest hiigelsuuruses pirnipuudest saadud pirnidest. Mike Johnson, Ross-On-Wye siidrimeister ütles, et seeõiget sorti parkaine tuleb õuntesse ja pirnidesse alles siis, kui need puud on väga vanad. No see Poiré on küll väga lähedal "Rolls Royce-ile," tõesti on. Nii palju kihte maitset, nii huvitav ja samas üldse mitte läägelt pirnilik. Väga kõrgeklassiline nauding.
SOOVITUS: iseseisva joogina. Lihtsalt nii hea jook on, et mistahes toit rikuks naudingu ära.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar