laupäev, 3. juuni 2017

Poiré Domfront AOP

Nimi: Poiré Domfront AOP
Kaitstud geograafilise tähistusega!!

Tootja: Ferme De Grimaux, Frédéric et Catherine Pacory, Mantilly

Alkohol: 4%

Pudeli mõõt: 75cl

Valmistusmeetod: Domfronti pirnisiidritest. Vastus tootjalt:
Dear Kaire,

Poiré is made since october the 15 to november the 20.
Maceration is about 10 hours and after the first fermentation begin for 2- 4 months .When Poiré is bottled (since february to april),the second fermentation will begin in bottles for 2 months;it is depend of externe temperature

I hope you will better understand

Best regards
Catherine Pacory

Värv: keskmine kollane, kahvatu, selge

Aroom: värskemapoolne ja kergelt magus

Mull: väikene, ühtlane mull; väga meeldiv

Maitse: ilus värske ja hapukas kergelt. Väga nauditav. Lihtsalt väga nauditav.



















SOOVITUS: ennem sööki, oodates. Hea söögiisu tõstja.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar