Kaitstud geograafilise tähistusega!!
Tootja: Ferme De Grimaux, Frédéric et Catherine Pacory, Mantilly
Alkohol: 4%
Pudeli mõõt: 75cl
Valmistusmeetod: Domfronti pirnisiidritest. Vastus tootjalt:
Dear Kaire,
Poiré is made since october the 15 to november the 20.
Maceration is about 10 hours and after the first fermentation begin for 2- 4 months .When Poiré is bottled (since february to april),the second fermentation will begin in bottles for 2 months;it is depend of externe temperature
I hope you will better understand
Best regards
Catherine Pacory
Värv: keskmine kollane, kahvatu, selge
Aroom: värskemapoolne ja kergelt magus
Mull: väikene, ühtlane mull; väga meeldiv
Maitse: ilus värske ja hapukas kergelt. Väga nauditav. Lihtsalt väga nauditav.
SOOVITUS: ennem sööki, oodates. Hea söögiisu tõstja.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar